×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Irene Moors zet jarige Carlo Boszhard in het zonnetje

Irene Moors zet jarige Carlo Boszhard in het zonnetje
26.06.2019 -

Carlo Boszhard is woensdag 50 jaar geworden en wordt daarvoor in het zonnetje gezet door zijn collega en vriendin Irene Moors. De presentatrice heeft een schattige foto van hun tweeën uit de oude doos gehaald en op Instagram geplaatst.


‘Lieve Carlo. Het is een feit ! Vandaag word jij 50. En dat valt echt best mee hoor / Gefeliciteerd lief vriendje. ❤️ you”, schrijft Irene bij de foto uit de tijd dat zij en Carlo samen Telekids presenteerden. Irene geeft Carlo (met grappig petje op) een dikke knuffel. De twee hebben het jeugdprogramma van 1993 tot 1999 samen gepresenteerd en waren bij de jeugd razend populair. In 1996 hebben de twee voor het programma in Madame Tussauds een wassen beeld van zichzelf gekregen.

Het onafscheidelijke duo is naast Telekids bekend van Life 4 You en De TV Kantine.