×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Irene Moors gaat mensen met alzheimer verrassen

23.08.2017 -

SBS6 stelt mensen met alzheimer centraal in het avondvullende programma Onvergetelijke herinneringen. Irene Moors, Jeroen van der Boom en Kees Tol verrassen gasten met dementie en hun familieleden. Met onder meer portretten van mensen met alzheimer krijgt de kijker een beeld van de grote impact van de ziekte.


De gasten in de studio kunnen onder meer door uitvoering van hun favoriete liedjes en ontmoetingen met mensen dierbare momenten uit hun leven herbeleven. Wetenschappers praten over het belang van dementieonderzoek en diverse bekende Nederlanders vertellen over gevallen van dementie uit hun directe omgeving.

Kees Tol houdt in een callcenter de stand van het aantal donateurs bij. De liveshow, die wordt gemaakt in samenwerking met Alzheimer Nederland, is te zien op zaterdag 21 september op SBS6.