×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Irene Moors beëindigt contract bij SBS6

Irene Moors beëindigt contract bij SBS6
3.12.2018 -

Irene Moors is na februari 2019 niet langer een vaste presentatrice van SBS6. Ze tekent geen nieuw exclusief contract bij de Talpa-zender.


De afgelopen drie jaar presenteerde Irene Moors tien verschillende titels voor SBS6, waaronder De Perfecte Vraag, Over smaak valt te twisten, de talentenjacht Topper gezocht en de talkshow Naar Bed met Irene.

'Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk', laat Irene weten. 'Maar in een veranderend medialandschap moet je mee bewegen. Na ruim 30 jaar in ‘vaste tv-dienst’ te hebben gewerkt, heb ik behoefte aan creatieve vrijheid en wil ik mijn ervaring voor mooie projecten bij meerdere opdrachtgevers inzetten.'