Seizoenspresentatie Rtl 2019

Instagram verwijdert Babette van Veen’s perfecte plaatje, maar Thomas Berge schiet te hulp

Trots plaatste Babette van Veen de foto die door de jury van het RTL-programma Het Perfecte Plaatje werd beloond met een 8,8. De jury oordeelde dat de naaktfoto die ze maakte “smaakvol, creatief en niet banaal” was, maar daar dacht Instagram kennelijk anders over…

Het socialmediaplatform verwijderde de foto, schrijft Babette, maar mede-kandidaat Thomas Berge schoot haar te hulp en fotoshopte twee sterretjes over de tepels van het model dat voor Babette uit de kleren ging. De 54-jarige actrice hoopt van harte dat het aangepaste perfecte plaatje wat Instagram betreft wél door de beugel kan. “Bij deze mijn naaktkunstwerkje, ik ben er best trots op, toch maar mooi een 8.8 gescoord met mijn creatie”, schrijft ze. “Zo leuk dat je dan ook echt iets tastbaars maakt! Ik ben er blij mee!”

(Tekst gaat verder onder foto)

Babette plaatste de ongecensureerde foto ook op Twitter, vooralsnog is het daar nog in volle glorie te zien. Want ja: “Ik kreeg een 8.8, ben er echt trots op! (En als ik nu van Twitter word gegooid, it was nice knowing you!)”.

Beeld: Reni van Maren