×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ingebroken bij Hans Kazàn

3.07.2017 -

Hans Kazán is slachtoffer van een inbraak. 'Deze maandag begon niet echt lekker. Kwam er vanochtend achter dat er was ingebroken. Eng idee dat mensen hier in ons huis geweest zijn...', twittert Hans.


Een week geleden vierden Hans Kazán en zijn vrouw Wendy dat ze veertig jaar getrouwd zijn. Aan het AD vertelt de goochelaar en presentator dat de jurk die Wendy op het familiefeest droeg is weggenomen uit hun huis in het Spaanse Cabopino. 'Toen zagen we ook dat het sieradendoosje met kettinkjes en oorbellen er niet meer stond. En er waren veel meer dingen verdwenen', somt Hans op.

'Wie steelt er nou een jurk? De dief moet een vrouw zijn geweest. Of een romantische inbreker die mijn vrouw in de jurk heeft gezien en dacht: wow, die wil ik ook voor mijn vriendin. Zeg maar, een beetje de Robin Hood-achtige romantiek.' Hans Kazán ontdekte dat ook de spaarpotjes van zijn vrouw en kinderen zijn leeggeroofd, in totaal zo'n duizend euro. 'Heel vervelend. Dat zijn potjes waar we af en toe iets in stoppen om te sparen voor een weekendje weg. Dat van mijn vrouw zat al behoorlijk vol.'