×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Inbreekster verblijft week lang in huis Channing Tatum

Inbreekster verblijft week lang in huis Channing Tatum
3.07.2019 -

Een vrouw die vorige maand inbrak bij een van de huizen van Channing Tatum en er vervolgens ruim een week verbleef, heeft een straatverbod gekregen.


De inbreekster drong de leegstaande woning in Hollywood binnen en bivakkeerde er zo’n tien dagen. De kraker werd ontdekt door de assistent van de acteur, die vervolgens de politie belde. De verwarde dame werd meegenomen naar het bureau waar ze beweerde door Channing te zijn uitgenodigd.

De acteur kent de vrouw in kwestie niet, maar kreeg wel al eerder met haar te maken. Zo dook ze meerdere keren op bij zijn woning en liet ze in november nog een brief achter waarin ze schreef hem al tien jaar te kennen en dat ze geloofde dat hij haar in de gaten hield.