×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

In beeld: André en Bridget kunnen niet van elkaar afblijven

In beeld: André en Bridget kunnen niet van elkaar afblijven
17.12.2019 -

André en Bridget zijn stapelgek op elkaar en kunnen dan ook moeilijk van elkaar afblijven. Dat blijkt wel uit een video die de zanger op zijn Instagram plaatst.


André Hazes moet regelmatig optreden en onlangs stond hij in het Ziggo Dome. Uiteraard zat zijn liefje Bridget in het publiek, én supportte hem zelfs backstage. In de video die André na afloop van het optreden op zijn Instagram zette, is te zien hoe de twee elkaar achter de schermen een dikke pakkerd geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Amsterdam, dit was lekker man, haha! Bedankt!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bridget en André zijn nu ruim een maand aan het ‘daten’ en genieten enorm van hun tijd samen. Onlangs ging het kersverse stel op liefdestrip naar Parijs. Daar genoten ze van een ‘sexy cabaretshow’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

About last night! @crazyhorseparis_official

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Lees ook:

Fred van Leer deelt slecht nieuws vanuit zijn ziekenhuisbed

Geheime GTST-liefde achter de schermen?

Opnieuw flinke tegenslag voor Yolanthe Cabau