×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

In bed met Alain Clark en Gers Pardoel

10.03.2014 -

Alain Clark, Gers Pardoel, Within Temptation, Nielson en Jacqueline Govaert zijn enkele van de artiesten die dit jaar optreden in het Q-hotel. Het thema is dit jaar 'Get in Bed for Peace'.


Q-music tovert het Mercure Hotel Amsterdam City drie weekenden in maart en april om tot Q-hotel, waar livemuziek te horen is in de hotelbar. In de drie weekenden komen elke dag diverse artiesten optredens verzorgen.

Op 25 maart is het 45 jaar geleden dat John Lennon en Yoko Ono in het Amsterdamse Hilton begonnen aan hun Bed-In voor de vrede. Daarom staat het Q-hotel dit jaar in het teken van 'Get in Bed for Peace'. Q-luisteraars kunnen een weekend in het hotel winnen door een statement voor de wereldvrede te maken via de website van het radiostation.

Q-hotel is geopend in de weekenden van 21 maart, 28 maart en 4 april.