×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imca Marina ziet Expeditie Robinson wel zitten: ‘RTL bel me’

Imca Marina ziet Expeditie Robinson wel zitten: ‘RTL bel me’
24.02.2020 -

Vol bewondering heeft ze gekeken naar de deelname van haar collega en goede vriendin Corry Konings aan Expeditie Robinson. En nu Imca Marina volledig is hersteld van lichamelijke ongemakken, ziet ze het ook wel zitten om mee te gaan doen aan het avonturenprogramma.


Na een aantal turbulente jaren waarin Imca Marina zowel zakelijk als privé flink wat voor haar kiezen kreeg, heeft ze eindelijk haar rust gevonden in het Gooise Blaricum. Ook met haar gezondheid gaat het stukken beter, zo vertelt de 78-jarige zangeres aan Weekend. ‘Het gaat fantastisch, ik voel me prima. Ik ben druk aan het werk. Ik heb onlangs een videoclip gemaakt voor een lied over Het Gooi’, aldus Imca. Verder draai ik als een tierelier met mijn optredens. Mijn eerste theatershow Op De Koffie Bij Imca, waarin ik zing en vertel over mijn leven, vond afgelopen september plaats en die was volledig uitverkocht, dus er komt nu een volgende show aan.’

Expeditie Robinson

Waar verschillende collega’s in avontuurlijke tv-programma’s op duiken, is Imca niet eerder in een spelprogramma als Expeditie Robinson verschenen. Haar goede vriendin Corry Konings deed mee in 2018. ‘Corry heeft het enig gedaan. Ik vond het fantastisch. Ze komt binnenkort in mijn nieuwe huis op bezoek en dan gaan we het vast nog hebben over hoe ze het destijds heeft beleefd’, laat de zangeres weten.

‘RTL kan mij bellen’

Op de vraag waarom de zangeres zelf nog niet heeft meegedaan aan het spelprogramma, antwoordt ze: ‘Ik denk omdat ik een jaar geleden een heupoperatie heb gehad. In die periode heb ik alle aanvragen afgehouden. Nu is dat voorbij, dus afhankelijk van de omstandigheden waarin ik mij hier bevind, kan RTL mij bellen. En dan moet ik er over nadenken. Ja, ik denk dat ik het wel aan zou kunnen om mee te doen aan Expeditie Robinson.’

Ook interessant:

Nieuwe liefde voor Silvia van Barneveld

Binnenkijken bij: het droompaleis van Kim Kötter en Jaap Reesema!

Alberto Stegeman voor de rechter