×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imanuelle Grives vandaag voor de rechter

Imanuelle Grives vandaag voor de rechter
10.10.2019 -

Imanuelle Grives staat donderdag voor de rechtbank in Antwerpen terecht voor vermeende drugshandel op het dancefestival Tomorrowland in Boom. Ze werd op 21 juli opgepakt.


Imanuelle volgens het Belgische Openbaar Ministerie xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog meer drugs gevonden, zoals amfetamine, GHB en cannabis.

Grives werd samen met twee vriendinnen aangehouden, maar de actrice heeft later gezegd dat zij alle verantwoordelijkheid op zich neemt. Volgens haar advocaat hebben de andere twee er niets mee te maken. Het is niet duidelijk of Grives zelf bij de zitting aanwezig is.

De 34-jarige Nederlandse had verklaard dat ze drugs verkocht om zich voor te bereiden op een nieuwe rol, maar daar heeft het OM geen boodschap aan. Ze werd in afwachting van haar proces in september vrijgelaten uit voorarrest na betaling van een borgsom van 5000 euro.