×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imanuelle Grives over 2 weken voor het eerst voor rechter

Imanuelle Grives over 2 weken voor het eerst voor rechter
5.09.2019 -

Imanuelle Grives, de actrice die eind juli werd aangehouden op Tomorrowland met grote hoeveelheden drugs op zak, moet samen met twee Amerikaanse medeverdachten over twee weken voor het eerst voor de rechter verschijnen.


Imanuelle Grives werd op 21 juli aangehouden. Volgens het Openbaar Ministerie had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden later nog véél meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis. Zelf zegt ze dat ze de drugs gekocht heeft als voorbereiding op een nieuwe filmrol. Daar heeft het OM echter geen boodschap aan; ze wordt verdacht van drugshandel. Op 19 september wordt tijdens de zitting de agenda van de rechtszaak vastgelegd. Het dossier zal nog niet inhoudelijk worden behandeld.

Lees ook:

Imanuelle Grives aangehouden voor drugshandel

Advocaat Imanuelle Grives: ze wilde zich écht inleven in haar filmrol