×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel

Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel
8.11.2019 -

Actrice Imanuelle Grives (34) is door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, en duizend euro boete voor haar handel in drugs op festival Tomorrowland.


De straf is gelijk aan de eis van de aanklager. Naar Belgisch recht wordt zo’n boete met acht vermenigvuldigd. Actrice Imanuelle Grives was zelf aanwezig bij de uitspraak. Net iets voor 11 uur kwam ze binnen en liet ze weten dat ze ‘haar verantwoordelijkheid wil nemen’. De actrice heeft toegegeven dat ze drugs wilde verkopen en dat ze daarmee een grote fout had begaan.

De 34-jarige actrice werd op 21 juli opgepakt op het festivalterrein met xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine op zak. Op haar logeeradres, waar ze met twee vriendinnen verbleef, werden nog meer drugs gevonden zoals amfetamine, GHB, cannabis en tientallen xtc-pillen. ‘Een grot van Ali Baba’, noemde de Belgische aanklager haar kamer.

Grives werd na ruim zes weken voorarrest in september vrijgelaten na betaling van een borgsom.

Lees ook:

Advocaat Imanuelle Grives: ze wilde zich écht inleven in haar filmrol

Martijn Krabbé reageert op uit de hand gelopen ruzie Anouk en Lil’ Kleine

Ewout Genemans lichtgewond na gewelddadige overval