×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Imanuelle Grives betuigt spijt: ‘Ik heb mijn voorbeeldfunctie niet gerespecteerd’

Imanuelle Grives betuigt spijt: ‘Ik heb mijn voorbeeldfunctie niet gerespecteerd’
18.02.2020 -

Imanuelle Grives, die op 21 juli werd opgepakt wegens de vermeende drugshandel op het dancefestival Tomorrowland in Boom, laat in een ontroerende speech weten spijt te hebben.


Imanuelle is maandagavond voor het eerst sinds haar gevangenisstraf voor drugshandel weer in het openbaar verschenen. De 34-jarige actrice verscheen bij de wereldpremière van de film Suriname, waarin zij in eerste instantie een rol zou spelen. In een speech biedt ze haar excuses aan. ‘Sorry dat ik mijn professionaliteit en mijn voorbeeldfunctie niet heb gerespecteerd’, vertelt ze, waarna het publiek begint te applaudisseren.

De actrice werd vorig jaar veroordeeld omdat zij drugs had gedeald op het festival Tomorrowland. Zij werd in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, en achtduizend euro boete. Grives stelde na haar aanhouding dat zij met de drugs ‘oefende’ voor haar rol in de film Suriname. Zij zou een drugsdealer gaan spelen.

Lees ook:

ZIEN: André en Monique samen gespot in wc-hokje

Bridget en André zetten punt achter relatie

Natasja en René Froger verwelkomen nieuwe schoondochter