×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ilse Warringa wint Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice

Ilse Warringa wint Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice
11.10.2018 -

Ilse Warringa mag zich de beste actrice van 2018 noemen! Donderdagavond ontving ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice.


Op het podium bedankte Ilse alle mensen die op haar hebben gestemd: 'Lieve mensen, natuurlijk ongelofelijk dat jullie massaal naar De Luizenmoeder hebben gekeken en op mij hebben gestemd.' 

Ilse versloeg haar Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman. Zij maakte met de rol van Hannah, een van de moeders die regelmatig op het schoolplein van De Klimop staat, ook kans op de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice. Ook Lies Visschedijk wist niet te winnen van Ilse. Zij was in de race vanwege de hoofdrol in Soof: Een nieuw begin.

Ilse Warringa, alias Juf Ank in De Luizenmoeder, is  ook medeschrijver van de serie.