×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Idris Elba met nieuwe liefde op rode loper

11.09.2017 -

Idris Elba is weer gelukkig in de liefde. De 45-jarige acteur verscheen afgelopen weekeinde tijdens het filmfestival van Toronto op de rode loper met zijn vriendin, het 29-jarige model Sabrina Dhowre.


“Dit is mijn prachtige vriendin”, introduceerde Idris zijn nieuwe liefde, die in 2014 werd gekroond tot Miss Vancouver. De twee liepen hand in hand over de rode loper voor de première van Idris’ nieuwe film The Mountain Between Us.

Volgens ingewijden daten Idris en Sabrina al maanden. “Ze zijn zo’n zeven maanden samen”, zei een bron tegen The Sun. “Ze hebben het leuk samen.”

De acteur, die geregeld in lijstjes met meest sexy mannen opduikt, had tot vorig jaar een relatie met Naiyana Garth. Met haar verwelkomde hij in 2014 zoon Winston. Uit een eerder huwelijk heeft hij nog een dochter, de in 2002 geboren Isan. Deze zomer zwoer Idris na twee mislukte huwelijken nooit meer te trouwen.