×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Iconisch programma Lieve Paul keert eenmalig terug

31.08.2018 -

Het iconische programma Lieve Paul keert volgende week voor één keer terug op de Nederlandse radio. Ter gelegenheid van de NPO Radio 2-collecteweek kruipen voormalig radiopresentatoren Paul de Leeuw en Paul van der Lugt donderdag 6 september nog eenmaal achter de microfoon om liefdes-, relatie- en seksproblemen op te lossen.


Dat meldt Radio 2 op haar website. Het programma Lieve Paul was in de jaren tachtig te horen op Radio 3. Elke zondagmiddag bogen Paul de Leeuw en Paul van der Lugt zich over relatieproblemen die luisteraars hadden ingestuurd. Toen De Leeuw de overstap maakte naar de VARA ging het programma onder de noemer Zalige Liefdeslijn door met presentatrice Erna Sassen.

Op de website van Radio 2 kunnen luisteraars voor de speciale uitzending hun problemen doorgeven. Het programma is donderdag te beluisteren op KX Radio, het webradiostation van AVROTROS, en op de website van NPO Radio 2.