×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijksproblemen bij Jennifer Aniston? Actrice ontkent

22.09.2016 -

Haar ex Brad Pitt mag dan wel gaan scheiden, maar Jennifer Aniston heeft geen huwelijksproblemen. Ze probeert al die geruchten de kop in te drukken.


InTouch Weekly meldde deze week op de voorpagina groot dat het acteurskoppel uit elkaar gaat, omdat Jennifer Justin heeft betrapt met zijn ex. Dat verhaal kreeg extra aandacht omdat hetzelfde blad in de editie ervoor de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt juist voorspelde. Tegenover de Daily Mail verklaart het team van de Friends-ster echter dat het verhaal compleet verzonnen is.

Jennifer werd deze week vaak genoemd in de berichten over de breuk tussen Brad en Angelina. Brad zette in 2004 een punt achter zijn huwelijk met Jennifer, nadat hij op de set van Mr. and Mrs. Smith was gevallen voor zijn tegenspeelster. Bronnen van sommige Amerikaanse media wisten te vertellen dat de actrice de scheiding 'karma' had genoemd. Andere bladen en sites schreven juist dat Jennifer nog altijd geeft om Brad en met hem meeleeft in deze moeilijke tijden.