×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Sjoerd Pleijsier gered door Anita Witzier

Huwelijk Sjoerd Pleijsier gered door Anita Witzier
23.10.2015 -

Dat Sjoerd Pleijsier weer samen is met zijn vrouw, heeft hij te danken aan Anita Witzier. Pleijsier en zijn vrouw Zeineb zijn van 2004 tot 2009 uit elkaar geweest, iets wat de 61-jarige Pleijsier toeschrijft aan een laat soort midlifecrisis die hij had.


Sjoerd geeft toe dat hij in die periode 'op oorlogspad' was. "Ik had niet één vriendin, maar veel vriendinnen. Ik wilde leven, doen waar ik zin in had," vertelt de acteur aan De Telegraaf.

Pleijsiers beste vriendin, presentatrice Anita Witzier zei hem waar het op stond en schudde hem wakker. "Ze zei ook: ‘Je bent een l*l, een klootzak!" Dat leidde ertoe dat Pleijsier tot inkeer kwam, en na lang met zijn ex-vrouw gesproken te hebben kwamen ze weer bij elkaar. Het gaat nu naar eigen zeggen weer 'hartstikke goed' tussen het stel.