×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk prinses Beatrice uitgesteld

Huwelijk prinses Beatrice uitgesteld
18.03.2020 -

De Britse prinses Beatrice en haar Italiaanse verloofde Edoardo Mapelli Mozzi moeten hun huwelijk op 29 mei verplaatsen. Een woordvoerder van Buckingham Palace bevestigt woensdag aan The Sun dat het koppel de geplande receptie heeft afgeblazen vanwege het coronavirus.


‘Prinses Beatrice en meneer Mapelli Mozzi keken er erg naar uit om te trouwen, maar zijn zich er net zo zeer van bewust dat ze risico’s in de huidige situatie moeten vermijden’, aldus de zegsman. ‘Ze zijn vooral voorzichtig met het advies van de overheid als het gaat om het welzijn van oudere familieleden en grote groepen mensen. Daarom gaat de geplande receptie op Buckingham Palace niet door.’

Het koppel is aan het kijken naar een alternatief. Mogelijk geven Beatrice en Edoardo op 29 mei nog wel een feestje in een veel kleinere kring. Volgens een ingewijde wordt het huwelijk verplaatst naar volgend jaar.

Leden van het Britse koningshuis moesten al meer grote evenementen en afspraken afblazen vanwege de coronacrisis. Dat nu ook door de bruiloft van Beatrice een streep wordt gezeter, is geen grote verrassing. Vanwege de gezondheid van bijvoorbeeld prins Philip, de echtgenoot van koningin Elizabeth, en dat veel Edoardo’s familie uit de zwaar getroffen Italiaanse regio Lombardije komt, zeiden ingewijden al dat het feest in gevaar was.

Lees ook:

Dries Roelvink geeft Marco Borsato advies: ‘Lieg tegen Leontine’

Anouk nog steeds vast in Marokko: ‘Bang voor mijn gezondheid’

Geweldig babynieuws voor Heleen van Royen!