×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Huwelijk Paris Hilton gaat niet door’

15.08.2018 -

De bruiloft van Paris Hilton in november gaat niet door. Het huwelijk is uitgesteld naar mei volgend jaar.


De hotelerfgename zou meer tijd nodig hebben voor het plannen van haar huwelijk met The Leftovers-acteur Chris Zylka. Een insider vertelt aan New York Post dat alles in kannen en kruiken leek voor de geplande datum in november, maar dat Paris toch besloot het feest uit te stellen. Een woordvoerder van de socialite wilde niet reageren op het bericht.

Het zou wel nog steeds de bedoeling zijn dat het huwelijk plaatsvindt in de Good Shepherd Church in Los Angeles, de kerk waarin Paris' ouders in 1979 ook trouwden. Eerder gaf Paris op Twitter al aan dat ze de lat hoog heeft liggen voor de bruiloft. 'Ik wil dat het de speciaalste dag van mijn leven wordt, net zoals een sprookje in een Disney-film.'