×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Huwelijk Michelle Williams op de klippen’

‘Huwelijk Michelle Williams op de klippen’
19.04.2019 -

Michelle Williams en Phil Elverum hebben hun katoenen bruiloft niet gehaald. Het huwelijk van de actrice en de muzikant is na minder dan een jaar gestrand, liet een ingewijde weten.


De 38-jarige Michelle werd de afgelopen tijd meermaals zonder trouwring gespot, wat de geruchten op gang bracht. ‘Michelle en Phil zijn begin dit jaar uit elkaar gegaan, bevestigt de bron’aan People. ‘Het was een minnelijke breuk, ze blijven vrienden.’

Michelle en de twee jaar oudere Phil trouwden vorig jaar zomer. In een interview met Vanity Fair vertelde de actrice destijds over de kleine bruiloft, die slechts werd bijgewoond door een handjevol vrienden en de dochters van het stel. Michelle kreeg dochter Matilda, inmiddels 12 jaar, met de in 2008 overleden acteur Heath Ledger. Phil heeft een 3-jarige dochter uit zijn eerste huwelijk. Zijn eerste vrouw stierf aan de gevolgen van kanker toen het meisje 1,5 jaar was.