×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Jennifer de Jong op de klippen

5.12.2017 -

Jennifer de Jong en haar echtgenoot Mike Kepel zijn uit elkaar. De twee hebben na zeventien jaar huwelijk een punt achter hun relatie gezet, bevestigt de presentatrice en actrice in een ochtendkrant.


'Ik ga er niet over liegen: het klopt dat Mike en ik sinds een tijdje uit elkaar zijn', aldus Jennifer. 'Dat is natuurlijk nooit leuk, maar we hebben in elk geval geen ruzie en gaan op een goede manier met elkaar om', legt ze uit.

De 41-jarige Jennifer heeft zelfs al weer een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Haar nieuwe vriend was echter niet de reden voor de scheiding. 'Dat is echt niet het geval', zegt Jennifer. 'Ik ga er niet al teveel over zeggen, maar Koen en ik zijn al een tijdje heel erg verliefd op elkaar. Hij kwam op een dag onze lunchroom Sugarless binnenlopen, en toen was het meteen raak'.

Koen en Jennifer's dochter Mila kennen elkaar ook al goed. Dat laat dus wel zien hoe serieus het tussen de twee is. Elke moeder zal beamen dat het voorstellen van je vriend aan je kind een serieuze en belangrijke aangelegenheid is. Spannend!