×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Boris Becker en Lilly gestrand

29.05.2018 -

Boris Becker gaat voor de tweede keer scheiden. Het huwelijk van de oud-tennisser en de Nederlandse Lilly is na bijna negen jaar op de klippen gelopen. Dat hebben de twee via een advocaat laten weten aan de Duitse boulevardkrant Bild.


Volgens de advocaat hebben Boris en Lilly 'de beslissing niet makkelijk genomen na een relatie van dertien jaar en een huwelijk van negen jaar': 'Het belangrijkste voor beiden is het welzijn van hun zoon Amadeus'. Amadeus kwam in februari 2010 ter wereld, een paar maanden nadat Boris en Sharlely 'Lilly' Kerssenberg in juni 2009 trouwden.

Geruchten dat het huwelijk van Boris en Lilly in zwaar weer verkeerde, deden al langer de ronde. De twee werden steeds minder vaak samen gezien. Boris en Lilly gaan 'als vrienden' uit elkaar.

De oud-tennisser was eerder getrouwd met model Barbara Feltus. Met haar kreeg hij twee zoons, Noah (24) en Elias (18). Dat huwelijk strandde in 2000 na de 'bezemkast-affaire'. Boris moest toegeven dat hij tijdens het huwelijk een scheve schaats had gereden met het Russische model Angela Ermakowa. Zij raakte zwanger en kreeg in 2000 een dochter, Anna.

Toen het meisje negen jaar was, onthulde Boris meer over hoe zij is verwekt. Jarenlang deden geruchten de ronde dat Boris en Angela in een Londens restaurant een bezemkast ingedoken waren. In 2009 zei 'boem boem Becker' dat Anna niet is verwekt in een kast, maar op een trap tussen twee toiletten.