×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Amanda Balk echt voorbij

Huwelijk Amanda Balk echt voorbij
17.09.2019 -

Amanda Balk zet een punt achter haar huwelijk met Stavros T. De Griekse partner van de realityster werd vorig jaar opgepakt voor betrokkenheid bij het telen van hennep. Hij kwam in mei van dit jaar op vrije voeten, in juli werd bekend dat Amanda en Stavros hun relatie probeerden te redden. Nu heeft Amanda een bericht op Instagram geplaatst, waarin ze aangeeft dat het huwelijk voorbij is.


‘Mijn man, waar ik mee getrouwd was, heeft een misstap begaan, één die ik dacht niet te kunnen vergeven. Omdat ik niet zomaar met iemand trouw, wilde ik hem als persoon en onze liefde nog een kans geven,’ schrijft Amanda, die vooral bekend is van De Gouden Kooi. ‘Daarom heb ik ook voor deze liefde keihard gestreden, maar die battle heb ik toch helaas verloren. Nu is het tijd voor familie, vrienden, rust en verwerking.’

In hetzelfde bericht vraagt de 31-jarige Amanda, die een dochter heeft met Afrojack, om meer privacy.