Huub en Claire gaan scheiden

Gouden Kooi-bewoners Huub van Ballegooy en Claire  Recourt gaan scheiden. Na een huwelijk van 1,5 jaar zetten de 2 er een punt achter.

De geruchten over een scheiding waren niet vande lucht. Ze werden aangewakkerd door het volgende berichtje op de hyves vanClaire:

‘Lieve mensen,

Ik heb droevig nieuws Huub en ik zijn uit elkaargegaan. Huub is weer vreemd gegaan. En nu werd het me echt te veel. Ik hou hetliever voor familie, maar ik vind niet dat we moeten gaan spelen dat het goedgaat. Het ergste vind ik het voor ons prinsesje Sophie, maar we lossen dit goedop. Huub het was een mooi avontuur.

Kus claire’

Huub haastte zich te melden dat het bericht nietklopt. De Hyves van Claire was gehackt en de hacker had het bericht geplaatst.Huub zou niet zijn vreemdgegaan en ze zouden helemaal gelukkig zijn samen.

Het is echter algemeen bekend dat Huub niet tevertrouwen is en nu, twee weken later, gaan Huub en Claire toch uit elkaar. Dit meldde het stel aan RTL Boulevard. De reden willen ze niet vertellen.

Huub en Claire trouwden 1,5 jaar geleden in de GoudenKooi. Tegen alle verwachtingen in was het huwelijk geen stunt en bleef het stelbij elkaar. Afgelopen zomer werd zelfs dochtertje Sophie geboren.

Claire woont nu weer bij haar ouders in Tilburg.