×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto wordt verrast in slotweek Late Night

25.05.2018 -

Humberto Tan laat zich in de laatste week van RTL Late Night volledig verrassen door zijn redactie. De talkshowhost gaat dan voor de verandering onvoorbereid naar de studio.


'Ik kijk heel erg uit naar de laatste week. Ik heb tegen de redactie gezegd: verras me maar', zei Humberto in de Coen & Sander Show op Radio 538. 'Die laatste week zit ik aan tafel en weet ik niets van wat er gebeurt. Helemaal nul. Een kwartier voor de uitzending kom ik binnen, ga ik zitten en dan zie ik wie er zijn. Ik weet niet of er gasten zijn of dat er artiesten zijn. Ik weet helemaal niets'.

Humberto presenteert op 8 juni zijn laatste uitzending. RTL Late Night was ruim vijf jaar lang in handen van Humberto Tan. Hij moet tegen zijn zin in plaatsmaken en wordt na de zomer vervangen door Twan Huys.

Luister het fragment hier.