×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan zorgt voor vuurwerk

Humberto Tan zorgt voor vuurwerk
18.11.2018 -

Met veel vuurwerk is de eerste show van Let’s Dance begonnen. Het dansspektakel onder leiding van bedenker en presentator Humberto Tan staat in het teken van de jaren tachtig. De show van zaterdag was de eerste van de vierde editie. Zondag is de tweede.


Naast Humberto deed zijn dochter Julia mee. Dj Fedde Le Grand en choreograaf Timor Steffens leverden ook een bijdrage. Een speciale rol was weggelegd voor Brainpower. Hij trad op met zangeres Chaka Khan.

Er werd niet alleen gedanst in de bomvolle Ziggo Dome. Humberto vertelde het publiek ook iets over de muziek uit de jaren tachtig. Vooraf had hij al gezegd dat hij zijn praatjes kort zou houden. 'Het wordt geen hoorcollege', liet hij weten.

Naast Brainpower en Chaka Khan waren ook Kool & The Gang, Edsila Romsley en Dionne Slagter te zien. Vanzelfsprekend beklommen Holy Mae Brood en Soy Kroon, de winnaars van de vierde reeks van de RTL-show Dance Dance Dance, ook het podium.