×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan verder zonder sidekick bij Late Night

26.08.2017 -

Na het vertrek van Marieke Elsinga bij RTL Late Night gaat de latenightshow verder zonder sidekick. Een woordvoerder van RTL zegt dat Marieke geen opvolger krijgt.


''Er komt geen nieuw persoon in de studio, we gaan daar op een andere manier invulling aan geven'', laat de RTL-woordvoerder weten.

Marieke Elsinga maakte 214 afleveringen. Ze keert in oktober terug op televisie maar dan vroeger op de avond bij RTL Boulevard. Ze gaat het land in om reportages te maken op het gebied van entertainment, lifestyle, royalty en sport. Elsinga volgde in augustus vorig jaar Luuk Ikink op als sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night. Luuk Ikink vervulde deze rol sinds augustus 2013.

RTL Late Night keert op maandag 4 september terug op RTL 4.