×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan presenteert Holland’s Got Talent

24.05.2018 -

Humberto Tan wordt de nieuwe presentator van Holland's Got Talent. Tan heeft zijn contract bij RTL met drie jaar verlengd, zo maakte de omroep bekend.


De presentator en programmamaker gaat samen met RTL ook nieuwe programma’s ontwikkelen op het gebied van infotainment en entertainment.

'Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open, dat bleek gewoon binnen RTL te zijn, nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben. Zowel op het vlak van presenteren, als het ontwikkelen van nieuwe programma’s', aldus Tan. 'Wat het laatste betreft kan ik alvast zeggen dat ik mijn interesse in persoonlijke verhalen ga combineren met reizen. Kortom, ik kijk met veel plezier uit naar een nieuwe periode van drie jaar bij RTL'.

Het negende seizoen van Holland's Got Talent was in 2017 voor het laatst op tv te zien. De presentatie van de talentenjacht was toen in handen van Johnny de Mol. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat is nog niet bekend.

Tan presenteert RTL Late Night op 8 juni voor het laatst.