×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan mist Winterspelen

10.01.2018 -

Het wereldje van Humberto Tan lijkt steeds meer af te brokkelen. Zo wordt langzaam duidelijk dat de presentator meer en meer klussen kwijtraakt. Humberto heeft voor de Winterspelen in Pyeongchang namelijk geen ticket weten te bemachtigen en zal dus dit jaar niet het avondprogramma en de huldigingen verzorgen.


Naast Humberto ontbreekt er ook een ander vast gezicht dit jaar. Voormalig IOC-lid Camiel Eurlings heeft namelijk ook geen ticket weten te bemachtigen. 

De RTL-presentator praatte in de oranje biertent altijd het avondprogramma en de huldigingen aan elkaar, maar dit jaar is door de organisatie gekozen voor twee nieuwe namen: Mark Tuitert en Roel van Velzen. Ook de presentatie van TeamNL werd gedaan door Evelien de Bruijn, wederom zonder Tan. En zo wordt langzaam duidelijk dat Humberto steeds meer klussen kwijtraakt. 

De presentator begint maandag weer met zijn uitzendingen en heeft tot 1 juli de tijd om zijn dagelijkse talkshow weer te krijgen waar het ooit was. Sinds enkele dagen is hij weer in het land en wordt hij ook weer gespot in zijn appartement bij de Stopera, dat hij tijdens de crisis met zijn Ineke betrok…