×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan kijkt uit naar einde RTL Late Night

8.06.2018 -

Humberto Tan leeft met gemengde gevoelens toe naar zijn allerlaatste RTL Late Night. 'Ik ben gewoon heel erg nieuwsgierig', zei Humberto, die deze hele week niet op de hoogte is van de inhoud van de latenighttalkshow. 'Maar ik kijk ook wel uit naar het einde.'


'Het is op een gegeven moment wel mooi geweest', ging Humberto verder. De presentator maakte in februari bekend dat hij 'op verzoek van de leiding van RTL 4' moet stoppen met RTL Late Night. Na de zomer neemt Twan Huys de presentatie van hem over.

Tan nam vrijdag al afscheid van de redactie van het latenightprogramma. 'Het is een hele mooie week geweest met vanmiddag een mooie afsluiting op de redactie. Met een lunch, cadeautjes en speeches. Vanavond is eigenlijk een soort surprise verjaardagsfeestje.'

Na de laatste RTL Late Night is het voor Humberto 'eventjes de benen omhoog en uitrusten'. Lang rust heeft Tan niet, volgende week staat hij weer in de studio voor de opnamen van Dance Dance Dance.