×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto Tan gaat weer een programma presenteren!

Humberto Tan gaat weer een programma presenteren!
21.12.2018 -

Humberto Tan wordt de presentator van het nieuwe voetbalprogramma RTL Voetbal, de opvolger van Voetbal Inside. De eerste uitzending is zondag 20 januari op RTL 7, maakte Tan vrijdag bekend in Evers staat op.


RTL 7 raakte het voetbalprogramma Voetbal Inside dit jaar kwijt aan Veronica, omdat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een contract tekenden met Talpa. RTL behield de naam Voetbal Inside. Bij Veronica gingen de heren verder onder de naam Veronica Inside.

Derksen zei eerder al op Radio 538 dat hij had vernomen dat Humberto de show zou presenteren. 'Ik wens ze daar alle succes mee en ze hebben het volste recht om dat te doen', aldus Derksen.

Humberto Tan nam begin juni afscheid als presentator van RTL Late Night en presenteert sindsdien Dance Dance Dance, de natuurquiz Het zijn net mensen en binnenkort Holland's Got Talent. Humberto vertelde Edwin Evers ook dat hij vrijdag een pilot opneemt van een nieuw programma met Jessica Valerius.