×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Humberto heeft 28 jaar jongere (!) minnares

Zet presentator opnieuw zijn huwelijk op het spel?

Humberto heeft 28 jaar jongere (!) minnares
20.06.2019 -

Net nu het privéleven van Humberto Tan en zijn vrouw Ineke weer een béétje in rustiger vaarwater leek te zijn gekomen, doet in Apeldoorn, ver weg van zijn woonplaats Amstelveen, een hardnekkig gerucht de ronde.


Humberto zou zijn vrouw Ineke opnieuw bedriegen. Ditmaal met een 28 jaar jongere fotografe. ‘De presentator heeft in het diepste geheim een affaire met de 25-jarige fotografe Fleur Louwe,’ laat een bron aan Weekend weten. Beiden hebben een passie voor fotografie, en na enkele afspraken zou de vonk zijn overgeslagen. Ooggetuigen zagen hoe Humberto, tijdens een expositie van Fleur, meer oog leek te hebben voor de vrouw achter de lens dan voor haar werken aan de muur. Bronnen laten aan Weekend weten dat de geheime ontmoetingen tussen de presentator en zijn minnares, in een Amsterdams hotel, de afgelopen maanden talrijk waren. Ook zou hij haar bestoken met erotische appjes en berichtjes.

Het hele onthullende verhaal met de reacties van Humberto en Fleur én de foto’s staan deze week in Weekend.