×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Hulpprogramma voor Tiger Woods’

9.08.2017 -

Tiger Woods werkt naar verwachting mee met een hulpprogramma voor automobilisten die onder invloed hebben gereden. Dat heeft de aanklager woensdag gezegd na een zitting in de rechtbank in Palm Beach Gardens, meldt Reuters.


Woods advocaat bepleitte tijdens de zitting dat de voormalig topgolfer onschuldig is, maar Woods stemt waarschijnlijk toch in met het programma. Hij moet daarvoor wel toegeven dat hij roekeloos heeft gereden. Woods krijgt dan een voorwaardelijke celstraf van twaalf maanden en hij moet meewerken met een hulpprogramma, een mogelijke behandeling en een taakstraf.

De zaak wordt op 25 oktober voortgezet. Woods wordt dan zelf in de rechtszaal verwacht.

Woods werd eind mei opgepakt toen hij slapend werd aangetroffen achter het stuur van zijn auto, waarvan de motor nog draaide, op een weg in Florida. Hij maakte een afwezige en verwarde indruk, had moeite met lopen en kon amper zijn ogen openhouden. Naar eigen zeggen was dat een reactie op een mix van medicijnen. Woods zocht de afgelopen maanden al professionele hulp om te leren omgaan met pijnstillers.