Hulk Hogan wilde zelfmoord plegen

Hulk Hogan dacht in 2008 serieus aan zelfmoord toen in korte tijd zijn huwelijk strandde, zijn zoon in de gevangenis belandde en zijn tv-show werd gecanceld. Dat onthulde de voormalig worstelaar tegenover talkshowhost Oprah Winfrey.

Volgens de 60-jarige Hogan was de breuk met zijn vrouw Linda, met wie hij 24 jaar getrouwd was, nog maar het begin van een vreselijk jaar. Enkele weken later veroorzaakte zijn zoon Nick een zwaar auto-ongeluk waarbij zijn vriend John Graziano zwaargewond raakte. Daarvoor draaide Nick acht maanden de bak in.
De nekslag kwam volgens Hogan toen zijn realityshow Hogan Knows Best vervolgens van de buis werd gehaald. Hij zegt daarover tegen Oprah: “Alles ging opeens erg snel bergafwaarts. Toen vervolgens ook de show werd gestopt, stortte mijn hele leven in.”
Hij vervolgt: “Ik kwam in een zwart gat terecht en begon zwaar te drinken. Alles ging mis en ik kon er niet mee omgaan. Het werd op een bepaald moment zo erg dat ik erover nadacht om een eind aan mijn leven te maken. Ik dacht dat dat misschien de makkelijkste oplossing zou zijn.”
Een ontmoeting met een groep fans tijdens een ellendige oudejaarsavond in Miami deed hem echter beseffen dat hij nog genoeg had om voor te leven. “Tijdens die avond realiseerde ik me dat ik er niet meer tegenkon. Ik had er genoeg van om me ellendig te voelen. Ik rechtte mijn rug en kijk, ik ben er nog steeds.”
Hogan, die in werkelijkheid Terry Gene Bollea heet, hertrouwde in 2010 met Jennifer McDaniel.