Meiland

‘Huisvriendin’ Caroline reageert op vechtpartij met Maxime Meiland

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Caroline van Eerden en Maxime Meiland een vechtpartij zouden hebben gehad. Op Instagram laat Caroline nu van zich horen.

‘Het is moeilijk om respectvol te zwijgen als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt. Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal’, schrijft Caroline, de voormalige huisvriendin van de Meilandjes. ‘Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij. Ik wens de familie Meiland alle goeds toe, het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie. Ik richt mij op de toekomst.’

In het boek, dat eind oktober uitkomt, staat onder meer dat Caroline slaande ruzie kreeg met Maxime Meiland. De bom barstte toen Martien voor opnamen naar Nederland moest. ‘Wees lief voor elkaar’, zei de kasteelheer voordat hij de auto instapte, want hij voelde al dat er spanning was. Tijdens een vurig gesprek met Erica zou Maxime hebben geprobeerd tussen beide te komen, tot woede van Caroline. Ze zou hebben gezegd dat Maxime haar bek moest houden en haar een ‘doos’ hebben genoemd.

Vervolgens gooide Maxime een wijnglas naar Caroline. Ze miste. ‘Toen werd het een soort vechten. Maar ja, als je zo’n vrouwtje vast hebt… Het is net iemand van 80. Die ga je echt niet op d’r bek slaan, ook al haat je haar nog zo. Maar ze zette dus haar nagels in mijn arm, ik heb er nog littekens van’, aldus Maxime.

LEES OOK:

DE ZORGEN VAN NATHALIE DEN DEKKER: ‘DOCHTERTJE IN ZIEKENHUIS’

BOER HANS WORDT VOOR DE VIERDE KEER VADER!

PAMELA TEVES MOET THAISE GELIEFDE MISSEN

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen