×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huisbaas wil aangifte doen tegen Tim Hofman

14.08.2017 -

De Nijmeegse huisjesmelker Ton Hendriks is de man die Tim Hofman van BNN geslagen heeft. Tim wilde in het kantoor van Hendriks filmen vanwege een klacht die een jonge huurder had over Hendriks, maar de zaak liep uit de hand.


Tegen Quote zegt de huisbaas dat Tim over de schreef ging. “Ze kwamen zo maar binnenwandelen”, vertelt de 72-jarige huisbaas. Hij vertelt ook nog dat de BNN’ers confettispuiten lieten knallen. “Iedereen schrok zich het apezuur!” Hendriks zegt dat hij Tim drie keer gevraagd heeft weg te gaan, maar de presentator gaf geen gehoor aan dat verzoek. Hij wilde Hendriks spreken voor zijn programma #BOOS. Daarin springt hij in de bres voor jongeren die problemen hebben.

Toen Tim Hendriks probeerde te slaan, deelde de Nijmegenaar zelf klappen uit. “Als hij gewoon was weggegaan, was er niets gebeurd”, zegt de huisbaas. Hendriks gaat zeker aangifte doen. “Die jongen krijgt natuurlijk nooit een weerwoord, dat durft niemand, maar ik wel”, zegt hij strijdbaar.