×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Huis van Caitlyn Jenner afgebrand in Malibu’

‘Huis van Caitlyn Jenner afgebrand in Malibu’
9.11.2018 -

Het huis van Caitlyn Jenner (69) is verloren gegaan bij de bosbranden in het zuiden van Californië. Dit meldt TMZ. Het huis, waar haar realityserie I Am Cait zich deels afspeelde, bevond zich op de top van een heuvel met uitzicht op het strand van Malibu.


In het zuiden van Californië woeden twee grote branden. De bekende kustplaats Malibu moest gedeeltelijk worden geëvacueerd. Bronnen van TMZ zeggen dat het huis van Caitlyn in vlammen opging toen het vuur richting de voorstad van Los Angeles kwam. Caitlyn woont sinds 2015 in Malibu en had eerder te maken met natuurrampen. Vorig jaar begaf haar dak het tijdens een grote storm.

Caitlyns stiefdochter Kim Kardashian zit ook in spanning. Zij moest haar huis in Calabasas verlaten vanwege de natuurbranden, net als Khloe en Kourtney.