Huis Barbie verzegeld door de politie

Er komt meer informatie naar boven over de spoedmelding van vanochtend bij het huis van Barbie. Zo meldt het AD dat het huis waar zij woont in Scheveningen door de politie is verzegeld. Haar ex Michael van der Plas zou inmiddels vanauit Spanje onderweg zijn naar Nederland om haar bij te staan.

Op vrijdagochtend is 112 gebeld en is Barbie naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de melding bij het alarmnummer was er sprake van grote spoed.

Samantha heeft een erg nare tijd achter de rug. Zo werd eerder al bekend dat zij ruzie heeft met ex-manager Jake en met RTL. Daarover zei ze eerder al dat haar leven een ravage is geworden: 'Er was maar één ding belangrijk: de kijkcijfers. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld'. Daarnaast leeft de realityster momenteel van een bijstandsuitkering en moet ze misschien haar huis in Scheveningen uit. 

Samantha heeft wel een klein lichtpuntje. Ze heeft sinds kort een nieuwe liefde in haar leven, Jordi uit Leusden. De realityster liet vorige week weten blij te zijn het geluk weer gevonden te hebben.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen