Hugh Jackman is eigenlijk een mager ventje

Hugh Jackman is binnenkort weer te zien in The Wolverine. Voor deze rol moest de acteur keihard trainen. "Eigenlijk ben ik een mager ventje", vertelt de man die in de film een enorm gespierde torso heeft.

Daar heeft Hugh dan ook hard zijn best voor moeten doen. "In de aanloop naar de opnames train ik drie, vier uur per dag en werk ik afschuwelijke hoeveelheden eten weg." Dat laatste is volgens hem helemaal niet leuk. "Ik mag namelijk niks lekkers, alleen dingen die je nooit zou kiezen in een restaurant", vertelt hij aan Sp!ts.

Voor de zesde keer dat hij in de huid mocht kruipen van Wolverine had hij overigens besloten om zijn grenzen behoorlijk te verleggen. "Ik wilde er uitzien als een beest. Niet cool, niet opgeblazen, maar dierlijk en wild." Om dat te bereiken heeft de 44-jarige Jackman extreem geleefd. "Het klopt dat ik voor de opnames van een bepaalde scène 36 uur niets heb gedronken. Als je uitgedroogd bent, tekenen je spieren en aderen zich namelijk extra duidelijk af onder je huid."

Niet gezond

Hugh geeft toe dat dit niet echt gezond is. "Maar ik dacht: ach, professionele bodybuilders doen het zo vaak. En die leven ook nog."

The Wolverine draait vanaf 25 juli in de Nederlandse bioscoop.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen