×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugh Jackman fietst door Amsterdam

Hugh Jackman fietst door Amsterdam
11.05.2019 -

Hugh Jackman geniet van zijn vrije dag met een fietstocht door Amsterdam. De Australiër deelt zijn uitje via Instagram en Twitter.


In zijn films is hij de onverschrokken superheld die nergens voor terugdeinst, in het echte leven blijkt de acteur toch iets zuiniger op zichzelf. Zijn uitrusting op de fiets bestaat uit een beschermende fietshelm en zonnebril.

Hugh was vrijdag ook al in Amsterdam. Toen bezocht hij met zijn vrouw Deborra-Lee en dochter Ava het Anne Frank Huis. In het gastenboek schreef hij: ‘Het is mijn tweede keer hier! Wat een bijzondere nalatenschap van een werkelijk afschuwelijk verhaal.’

Hugh Jackman is op tournee met zijn show getiteld The Man. The Music. The Show. Het concert bestaat uit de grootste hits uit films zoals The Greatest Showman, Les Misérables en andere bekende film- en Broadwaynummers. Op 17 mei geeft hij een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Foto: Instagram Hugh Jackman