×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horrorserie met Michiel Huisman in oktober te zien

27.08.2018 -

De nieuwe Netflix-serie The Haunting Of Hill House begint op 12 oktober. Netflix kondigde maandag aan dat de tiendelige serie dan wereldwijd te zien is.


Michiel Huisman gaat in de serie Steven Crane spelen, schrijver van boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in het beruchte huis doorbracht.

Andere rollen zijn er voor Carla Gugino, Timothy Hutton, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti, Lulu Wilson, McKenna Grace, Paxton Singleton, Violet McGraw en Julian Hilliard.

De serie is gebaseerd op het horrorboek van Shirley Jackson met dezelfde naam uit 1959. Het verhaal gaat over een groep broers en zussen die als kinderen opgroeiden in een huis dat later het meest beroemde spookhuis van het land werd.