×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoofdrol Verliefd Op Cuba voor Susan Visser

18.04.2018 -

Susan Visser gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe romantische komedie Verliefd Op Cuba van regisseur Johan Nijenhuis. De actrice gaat de rol van moeder Loes vertolken, zo werd vandaag bekendgemaakt tijdens de perspresentatie in Amsterdam.


Loes wordt plotseling gebeld vanaf de Cubaanse ambassade dat haar dochter (Abbey Hoes) gaat trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez). Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit in haar ogen gedoemde huwelijk te steken.

Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes echter haar geloof in de liefde door een affaire met de woest aantrekkelijke Jan (Jan Kooijman) én met haar ex-man Alex (Tjebbo Gerritsma).

Eerder werd al bekend dat actrice Maaike Martens (De Luizenmoeder) de rol speelt van de vriendin van Alex.