×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Honderden fans herdenken George Michael

30.04.2017 -

Honderden fans van George Michael hebben zondag de zanger geëerd tijdens een herdenkingsdienst. Meer dan 350 mensen kwamen bijeen in de St. James Apostle Church in Hertfordshire voor een dankdienst voor de zanger die vorig jaar stierf op Eerste Kerstdag.


Na de dienst gingen de fans naar de Three Crows Pub in Bushey, waar George en Andrew Ridgeley in 1981 besloten om de band Wham! op te richten. De dag werd georganiseerd door de George Michael Appreciation Society, die na zijn dood werd opgericht. Tijdens dienst was een aantal van George's grootste hits te horen, waaronder Jesus To A Child en Wake Me Up Before You Go-Go.

Tracey Wills, oprichtster van de stichting, was verbaasd over het groot aantal fans dat naar de dienst was gekomen. "Er waren mensen uit het hele land en zelfs uit Malta, Spanje en Zwitserland", zei Tracey tegen ITV News. "Vandaag was belangrijk omdat ook fans afscheid wilden nemen. We konden niet bij de begrafenis zijn, omdat die in besloten kring werd gehouden."