Honderden bij herdenking Christina Grimmie

Honderden familieleden en vrienden zijn maandagavond samengekomen om Christina Grimmie te herdenken. De bijeenkomst vond plaats in Evesham, de geboorteplaats van de vrijdag vermoorde zangeres in de staat New Jersey.

Bezoekers staken in het Memorial Park kaarsen aan voor Christina, schrijft plaatselijke krant de Courier-Post. De burgemeester van de plaats nam het woord en ook Christina's broer Marcus sprak de aanwezigen toe. "Woorden schieten te kort. Ik beloof dat mijn ouders en ik alle persoonlijke berichten zullen lezen die we hebben ontvangen. Ik kan daar alleen maar voor bedanken. Christina zal gemist worden en nooit worden vergeten."

De broer van de zangeres benadrukte dat donaties niet langer nodig zijn. De manager van Christina startte vlak na haar moord een inzamelingsactie voor de begrafeniskosten. Inmiddels heeft Maroon 5-zanger Adam Levine, die Christina's coach was in The Voice, aangeboden die kosten op zich te nemen.

De familie Grimmie staat wel achter de petitie die fans van de zangeres zijn gestart. Via een change.org actie willen zij het voor elkaar krijgen een personage in Christina's favoriete game Legends of Zelda naar haar te noemen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen