×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hond Justin Theroux en Jennifer Aniston overleden

Hond Justin Theroux en Jennifer Aniston overleden
29.07.2019 -

Dolly, de witte herder die exen Jennifer Aniston en Justin Theroux deelden, is zondag overleden. Justin, die na hun scheiding in 2017 de volledige voogdij van de hond op zich nam, deelde op Instagram foto's van de uitvaart van hun trouwe viervoeter.


‘ Vanavond, bij zonsondergang, na een heldhaftige strijd heeft ons trouwste familielid en beschermer Dolly haar zwaard en schild neergelegd’, schreef de 47-jarige acteur. Op foto’s is te zien hoe de hond is versierd met bloemen. Omdat op een van de kiekjes ook een vrouwenhand is te zien, suggereren volgers dat ook Jennifer Dolly een laatste groet kwam brengen.

De acteur en actrice deelden de hond tijdens hun huwelijk. Jennifer koos destijds om de herder naar Dolly Parton te vernoemen. De zangeres zei eerder erg vereerd te zijn dat Dolly naar haar was vernoemd. ‘ Het raakt mij altijd erg wanneer mensen me al heel lang kennen of zeggen dat ik ze inspireer, maar als Jennifer Aniston haar hond Dolly Parton noemt, weet je pas echt wat een ware fan is.’