×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hollywood organiseert herdenking Luke Perry

Hollywood organiseert herdenking Luke Perry
30.03.2019 -

Hollywoodsterren komen zaterdag 13 april bijeen voor een herdenking van Luke Perry. Vrienden en collega's zijn uitgenodigd voor een besloten herdenkingsbijeenkomst in de studio's van Warner Bros in Burbank.


Op de gastenlijst staan honderden namen van mensen die met Luke Perry hebben gewerkt bij onder meer Beverly Hills 90210 en Riverdale, ook mensen achter de schermen zoals cameramannen en stylistes, meldt TMZ.

De Beverly Hills 90210-ster overleed op 4 maart aan de gevolgen van een beroerte. Zijn overlijden hakte er diep in bij zijn nabestaanden, familie, vrienden en oud-collega’s. Hij werd begraven in de buurt van de stad Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee.