×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hof deelt foto’s huwelijk prinses Eugenie en Jack

Hof deelt foto’s huwelijk prinses Eugenie en Jack
14.10.2018 -

Het Britse koninklijk huis heeft vier officiële foto's naar buiten gebracht van prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank. De foto's zijn vrijdag tijdens hun huwelijk gemaakt door fotograaf Alex Bramall.


Op een van de foto's staat het paar afgebeeld met de bruidsmeisjes en -jonkers, onder wie achterneefje en -nichtje George en Charlotte. Een tweede laat hun familie zien, inclusief koningin Elizabeth en haar man prins Philip. Op de overige twee foto's staat het pasgetrouwde stel afgebeeld, waarbij er een gemaakt is vlak voor het diner op Royal Lodge in Windsor Great Park. Eugenie heeft haar bruidsjurk omgewisseld voor een avondjurk die ontworpen is door Zac Posen.

Eugenie en Jack gaven elkaar vrijdag het jawoord in de kapel van St. George in Windsor Castle. Op dezelfde plek trouwde haar neef prins Harry in mei met Meghan Markle.