×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Hoertjes’ Charlie Sheen tekenden contract

9.05.2018 -

Via een document dat in handen gekomen is van The Blast, is naar buiten gekomen dat 'dames van lichte zeden' vooraf een contract moesten tekenen mochten ze seks hebben met, de met HIV besmette, acteur Charlie Sheen.


In de overeenkomst, die oorspronkelijk strikt geheim moest blijven, valt te lezen dat een ieder die haar mond opendeed over een al dan niet seksuele ontmoeting met Sheen, daarvoor een boete zou krijgen van ruim 80.000 euro. Hen werd opgedragen om nooit of te nimmer iets te publiekelijk kenbaar te maken over zijn financiën, zijn juridische zaken, met wie hij omging, welke nummers erin zijn telefoon stonden, wat zijn alarmcode was, welke medicijnen hij nam en hoe hij met zijn gezondheid omging.

Mocht een van de 'hoertjes' zich verspreken naar de media, dan moesten ze betalen. Een van de dames die hem nu beschuldigt van het hebben van onveilige seks, wist volgens hem maar al te goed dat hij besmet was met HIV. 'Ze had dus kunnen weten waaraan ze zichzelf blootstelde', aldus de acteur.

Volgens Sheen zou het opgestelde contract hem juist moeten beschermen tegen dergelijke aanklachten. Hij noemt de dame in kwestie 'een professionele partyhoer, die hem het leven zuur maakt'.