×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoe Miss Montreal haar ribben brak

20.10.2017 -

De stoel van The Voice zit vast even wat minder lekker voor coach Miss Montreal (Sanne Hans). In de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica vertelt de zangeres dat ze haar ribben heeft gebroken. En het verhaal daarachter? Dat is vrij bijzonder.


'De Blind Audition-dagen duren lang bij The Voice. Om te vieren dat die laatste dag erop zat, besloten we om met z'n allen even gezellig een drankje te gaan drinken. Allemaal leuk en aardig. Daarna ging ik braaf naar huis toe met Daniël (haar vriend). Hij heeft me in bed gelegd en ging zelf nog even met de honden lopen', begint de zangeres haar verhaal.  

'Toen was ik zó blij dat ze weer thuis waren want ik was zo teut als het maar kon. Ik stapte uit bed, vol vreugde, en ging keihard op mijn bek. Dat is eerlijk waar. En vol met mijn ribben op een tafeltje', vervolgt ze.

De eerste week had de zangeres naar eigen zeggen nergens last van. 'Maar de tweede week, en nu wordt het verhaal nog mooier, zat ik op de wc en moest ik kracht zetten en toen voelde ik mijn ribben. Ik heb niet geklaagd; al mijn optredens gedaan, al mijn promo’s. Maar als iemand denkt ‘man wat zing je kut’, nou dat komt daardoor', besluit ze lachend haar verhaal. 

De zangeres zegt nu bijna nergens meer last van te hebben: 'Alleen soms met mijn ademhaling, daar moet ik wel even op letten'.